top of page

Harjoittelu Enniskillenissä, Pohjois-Irlannissa

By: Satu P.

Home: Welcome

Löysit tiesi harkkablogiini, hienoa! Sivulta löydät matkailualan aikuisopiskelijan mietteitä elämästä Enniskillenissä, Pohjois-Irlannissa.

Home: Text

"There is no reason not to follow your heart. "

- Steve Jobs -

Home: Quote
Home: Blog2
  • Writer's pictureSatu P.

Ensimmäisiä päiviä Enniskillenissä

Ensimmäisestä kirjoituksesta on vierähtänyt tovi, sillä tällä hetkellä olen jo Enniskillenissä. Saavuin kaupunkiin toissa päivänä luokkalaiseni kanssa, joka hänkin päätti lähteä suorittamaan harjoitteluaan tänne. Tammikuun lopussa tänne tulee vielä kolmas matkailualan opiskelija Perhosta.

Ennen lähtöä oli pientä säätöä siitä, voiko harjoittelun tehdä kahdessa paikassa, joka oli siis ensiksi ajatus. Opettajat tulivat siihen tulokseen, että harjoittelu on parempi tehdä sopimusteknisistä syistä vain yhdessä paikassa, ja täten suoritan harjoitteluni kokonaisuudessaan matkatoimistossa. Muut tytöt suorittavat harjoittelunsa hotelleissa.


Saavuimme toissa päivänä illalla. Meillä oli lento Helsingistä Dubliniin, joka kesti noin kolme tuntia ja sen jälkeen otimme bussin lentokentältä Enniskilleniin. Bussimatka kesti noin kaksi tuntia. Kv-yhteyshenkilömme Simon Enniskillenissä oli meitä vastassa ja hän vei meidät asunnollemme. Jaamme asunnon tällä hetkellä Unkarilaisen tytön kanssa, joka on myös tekemässä harjoitteluaan täällä.

Kävimme eilen South West Collegessa tapaamassa Simonia. Kirjoitettiin sopimukset ja käytiin asioita läpi. Kävimme myös nopeasti harjoittelupaikoissamme. Kaupunki on tosi symppis!




Tänään oli ensimmäinen työpäivä Erne Travelissa. Tosi kivan oloinen paikka ja mut otettiin vastaan tosi lämpimästi. Työntekijöillä oli kauhea kiire (puhelin soi jatkuvasti) ja mua varoiteltiinkin siitä etukäteen. Tammikuu on kuulemma todella kiireinen aika matkatoimistoilla. Aloitin päiväni matkailulehtien/kuvastojen lajittelemisella ja kiinnitin niihin yrityksen yhteystietotarroja. Pääsin myös avustamaan kahden matkan suunnittelussa. Ja annettiin jopa tehtäväksi soittaa matkanjärjestäjälle ja kysyä hintoja!

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page